Team Carlee

Home Hoefsmederij Paarden Paarden IM Het Team Sponsors Profiel Desiree Het jaar 2017 Agenda Links Contact Nieuws 2016 Nieuws 2015 Nieuws 2014 Nieuws 2013

Hoefsmederij

Ons jongste team lid is Desiree Warmenhoven (11-2-2002)

Desiree rijd vanaf haar 7de endurance.    

Desirée en Karima  worden gesponsord Country Mil & Mariska


Desirée Warmenhoven

Mijn naam is Desirée Warmenhoven en ik ben zestien jaar oud. Samen met mijn moeder Vicky Larsen en haar vriend René van Wissen wonen wij in Rijnsburg. Ik zit in het eerste jaar op het Wellant College in Rijnsburg.Met mijn eerste pony Sher heb ik tot 2012 wedstrijd gereden. Waterland`s Sheridon is een Welsh pony van 1.24. Ik heb Sher zelf ingereden, met hulp van mijn moeder.

Mijn eerste wedstrijdseizoen in 2009 zijn we begonnen met een viertal klasse 1 ritten.

Het jaar erna was ik 8 jaar en Sher inmiddels 5, we hebben eerst nog een paar keer een klasse 1 gereden en toen we genoeg punten hadden hebben we 2x een korte klasse 2 gereden en eind van het seizoen een iets langere van 56 km. Ik ben toen 2de geworden! Tevens met dit mooie resultaat klasse 3 startgerechtigd. Helaas mag ik vanwege mijn leeftijd nog geen klasse 3 rijden.

In 2011 heb ik 3 wedstrijden van rond de 55 km gereden, waarvan ik 1x 2de en 1x zelfs 1ste ben geworden J.

In 2012heb ik 2x een langere klasse 2 gereden 62 en 68 km, de laatste in Leersum heb ik gewonnen, dat was ook de laatste wedstrijd met mijn pony Sher.

Met Sher heb ik ruim 600 wedstrijd km gereden zonder 1x te zijn afgekeurd! Zelf heb ik er ietsje meer, ik heb ook 1x 53 km  en 1x 32 km op mijn moeders paard Larena gereden.

Sher is nu verkocht omdat ik beetje te groot voor hem werd. Hij heeft een super goed nieuw thuis!


Met mijn nieuwe pony Emma heb ik inmiddels 1 keer een klasse 2 met goed resultaat uitgereden. Ik ben ontzettend hard gegroeid en nu heb ik een nieuwe pony Mia Zarif. Het is een arabier en ik hoop vele kilometers met hem te maken! Ons eerste seizien zit er inmiddels op. Helaas was Zarif niet geschikt voor het hogere werk en hij is eind 2016 verkocht en heeft een super fijne nieuwe plek.

Na Zarif ben ik Karma gaan rijden waar ik mooie resultaten mee heb behaald. Helaas heb ik op 4 maart 2018 afscheid van haar moeten nemen door een ongeluk.


We trainen ongeveer één keer per week een lange rit. We rijden dan naar het strand en de duinen, dan rijden we zo’n 2.5 uur. Soms gaan we met de trailer ook naar andere gebieden.

Iedere week heb ik dressuurles bij de Burchtruiters in Rijnsburg. Soms krijg ik ook privé les van Dimitria Coljee. De overige dagen van de week wisselen we af met korte buiten ritjes, soms een sprongetje en longeren en natuurlijk hebben ze 1 a 2 dagen in de week vrij! De paarden lopen allemaal iedere dag een paar uur buiten in de wei, in ze zomermaanden dag en nacht.

Dees in de hoefslag

Spreekbeurt Endurance

Audevard Next Endurane Generation

Trainig Virgnie Atger

Endurancejeugd

Profiel

Dees en Sher

Desiree & Emma

Desirée en Zarif Zomer 2014

Dees en Karima voorjaar 2017 endurance Epe